Palvelut

Forstén Moto Design on pieni teknologiayritys napapiirillä Rovaniemellä. Pääasiallinen toiminta keskittyy suorituskykyisten mittatilaustyönä tehtyjen moottoripyörien valmistukseen, sekä osien valmistukseen erilaisiin sovelluksiin. Palvelemme yrityksiä sekä yksityisiä asiakkaita. Missiomme on yhdistää kaunis muotoilu, keveys, korkea suorituskyky ja luotettavuus, huolellisesti suunniteltuun funktionaaliseen kokonaisuuteen.

design

Kokonaisista moottoripyöristä yksittäisiin komponentteihin. Olemassa olevien kokonaisuuksien analysointi ja kokonaisvaltaisten suorituskykyä parantavien ratkaisuiden luominen tyylikkään estetiikan säestämänä. Laaja-alainen omavarainen tuotanto mahdollistaa nopean siirtymisen ideasta käsin kosketeltaviksi komponenteiksi. Ota yhteyttä projektisi yksityiskohtaisempaa kartoitusta ja mahdollisuuksia koskien.


Ota yhteyttä

Koneistuspalvelu

Nopeat toimitukset ja korkea laatu ovat palvelumme keskiössä. Cnc-koneistukset suoritetaan uudella 3-akselisella työstökeskuksella. Tuotantoon kuuluu myös laaja valikoima manuaalisia työkaluja ja laitteita useiden projektien suorittamiseen.


Ota yhteyttä

Osien valmistus

Komponenttien valmistus erilaisiin sovelluksiin. Pääpaino on moottoripyöriin ja muihin ajoneuvoihin tehtävillä, kauniisti muotoilluilla suorituskykyisillä osilla ja kokonaisuuksilla. Muut kohteet ovat myös luonnollisesti mahdollisia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. Metalleista, komposiittimateriaaleista tai teknisistä muoveista koostuvat osat valmistetaan saman katon alla, laadun ja sujuvan toimituksen takaamiseksi.


Ota yhteyttä